England sågas efter nya poängtappet

Hård dom på hemmaplan efter 1-1 mot Montenegro

1 av 4 | Foto: GETTY IMAGES
1-1 mot Montenegro gick inte hem hos pressen.
FOTBOLL

England får fortsätta jaga Montenegro i Grupp H efter 1-1 borta i Podgorica.

Det var ett resultat som inte uppskattades på hemmaplan. Roy Hodgsons mannar sågas i dag i de engelska tidningarna.

"Det var en hemsk kväll", skriver The Telegraph.

Engelsmännen tog en tidig ledning borta mot Montenegro redan i den 6:e minuten. Men fler mål än så blev det inte och hemmalaget kunde kvittera till slutresultatet 1-1.

Och när de engelska superstjärna öppnar tidningarna till morgonkaffet i dag är det ingen vidare trevlig läsning. Roy Hodgsons landslag sågas på bred front av de engelska tidningarna.

Daily Mail kallar insatsen för andra klass och konstaterar att England "återvänder från landet med svarta berg med mörker kring VM-kvalhoppet".

Upprepar misstag

The Sun menar att ett svagt England var paralyserade och att man bevisade att kritikerna har rätt: Man är ett långbolls-lag. "Någonting måste göras", konstaterar tidningen.

The Telegraph skriver att "bedrövelsen suger livet ur England" och att bengalerna som tändes på läktaren lika gärna kunde ha varit engelska nödsignaler. "Det var en hemsk kväll", skriver tidningen.

Daily Mirror konstaterar att England misslyckats med att lära sig tidigare läxor och att vägen mot Rio nu ser väldigt snårig ut. "Du måste lära dig från dina misstag, inte upprepa dem. England upprepar dem", skriver tidningen.