Inkräktaren skulle på wc - hamnade hos England

Säkerhetsvakten visade fel

Foto: AP
FOTBOLL

Den inkräktare som tog sig in i Englands omklädningsrum i fredags skulle egentligen bara uppsöka en toalett. Ett missförstånd gjorde att David Beckham fick konfronteras med det engelska missnöjet efter Algeriet-matchen.

– Jag tänkte, vad tusan, jag är i omklädningsrummet - varför inte säga något, säger Pavlos Joseph till Sunday Mirror.

Den brittiska tidningen har identifierat "inkräktaren" - en 32-åring från London med grekisk-cypriotisk ursprung med namnet Pavlos Joseph.

I en intervju berättar han att han letade efter en toalett och visades till det omklädningsrum där de engelska spelarna deppade efter poängförlusten mot Algeriet.

”Fick inget svar”

– Jag tittade David Beckham rakt i ögonen och sade: "David, vi har spenderat massor av pengar för att ta oss hit. Det här är skamligt. Vad ska du göra åt det, skriver tidningen.

Enligt Pavlos fick han inget svar från vare sig Beckham eller övriga spelare innan han eskorterades därifrån av en Fifa-funktionär, som också tog hans namnuppgifter.

I går talade emellertid Beckham ned händelsen och menade att det inte sades några hårda ord alls.

– Det var en personlig konversation. Han gick in lugnt, sa något till mig och gick sedan ut. Det var inte aggressivt alls, säger han enligt The Sun.

Under eftermiddagen har sydafrikansk polis meddelat att en engelsk 32-åring, troligen Pavlos Joseph, har arresterats och är kallad till rätten för att svara på frågor om intrånget i omklädningsrummet.

Polisen har inte bekräftat att det är Joseph som är kallad.