Torres avslöjade planer för tioåring

Gav löfte till bollkalle

FOTBOLL

Det har pratats om bland andra Barcelona, Inter och Manchester City som möjliga nya klubbar för Liverpools Fernando Torres.

Men den engelska konkurrenten kan nog glömma honom.

– Jag skulle aldrig gå till Manchester City, sa Torres till den tioårige grabb som gick in bredvid honom till matchen mot Honduras i VM.

Foto: ap
Fernando Torres.

Rameez Mahomed, 10, var en av 23 knattar som gick in med spelarna inför matchen.

Hans dröm inför matchen var att få hålla idolen Fernando Torres hand. Och den skulle bli sann.

– Spelarna kom ut och de var helt huller om buller. Jag stod som trea i kön och skulle hålla Sergio Ramos hand. Sen kände jag någon som tog min hand och det var Torres, säger Rameez enligt Liverpools hemsida som citerar The Times.

Pratade om frisyrer

De två började prata efter att anfallstjärnan frågat vad Rameez hette. Sedan avhandlade de Torres smeknamn (El Niño, barnet), hans skor, Rameez fotbollskunskap och frågor om varandras frisyrer.

Liverpoolsupportern Rameez tog tillfället i akt att fråga om Torres skulle lämna klubben och gå till Premier League-konkurrenten Manchester City.

– Han sa att han aldrig skulle gå till Manchester City eftersom hans hjärta finns hos Liverpool samt att han kommer väldigt bra överens med Steven Gerrarrd, säger Rameez enligt Liverpools hemsida.

– Jag var inte nervös, jag var bara uppspelt för att jag fick hålla en av världens bästa spelare i handen och inte bara den bäste, men min favorit också.