”Holland vinner gruppen”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck ger dig bästa VM-spelen – VARJE DAG!

1 av 2
FOTBOLL

Under hela VM-festen ger Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck sina bästa VM-spel.

Han kommer även att ge er en spelskola, dag för dag.

ULRIK SANDEBÄCK.

STRAFFSPARKEN:

Spel: Holland vinner Grupp E.

Tips: Holland.

Bolag: Svenska Spel.

Odds: 1,55.

Kommentar: Straffsparkarna har gått bra hittills – och här kommer ett nytt tryggt spel. Holland har blivit lottad i en enkel grupp och jag har mycket svårt att se laget misslyckas. Det finns helt enkelt för mycket kvalitet för det. 1,55 känns bra.

FRISPARKEN:

Spel: Holland-Danmark

Tips: 1 (–1 mål, Holland att vinna med två mål eller fler).

Bolag: Svenska Spel.

Odds: 2.10.

Kommentar: Jag tror vi kan få se en match med ganska stora klasskillnader i dag. Visst Robben saknas, men Real Madrids van der Vaart är ingen svag ”ersättare”. Holland vinner med 2–0, 3–1?

LÅNGSKOTTET:

Spel: Lag vidare från Grupp E

Tips: Holland/Japan.

Bolag: Svenska Spel.

Odds: 6.20.

Kommentar: Holland kom som sagt i en på förhand enkel grupp. Bakom är det dock vidöppet och det skiljer väldigt lite mellan Danmark, Kamerun och Japan. Men Svenska Spel ger Japan liten chans – och därmed får vi ett bra odds. 6,20 bör testas.

SPELA SPELAREN:

Spel: Robin van Persie–Nicklas Bendtner.

Tips: Robin van Persie.

Bolag: Svenska Spel.

Odds: 2.40.

Kommentar: Robin van Persie är en klassavslutare och är ensam spets i ett riktigt bra offensivt lag. Van Persie kommer att få ta massor av avslut i dag och lär även slå en eventuell straffspark. Nicklas Bendtner? Dras med skador och kanske till och med sparas. Lär knappast spela i 90 minuter i alla fall – 2,40 är vettigt.

Svenska Spel har som jag tidigare nämnt lagt flera av sina specialspel på Långenlistan. Vilket jag uppskattar – ett av de spelen jag spelar mest på är de så kallade handikappspelen. I dag spelar jag exempelvis på Holland –1 mål. Det betyder att mitt spel går in om Holland vinner matchen med två mål eller fler. Oddset för det är 2,10, medan den vanliga ettan ger 1,45. Så är man inne på att ett lag ska vinna klart så ska man så klart spela med handikapp. Man kan så klart även spela på +1 mål – det betyder att man även vinner vid oavgjort.