”Tror på liknande matchbild”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck ger dig bästa VM-spelen – VARJE DAG!

1 av 2
FOTBOLL

Under hela VM-festen ger Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck sina bästa VM-spel.

Han kommer även att ge er en spelskola, dag för dag.

ULRIK SANDEBÄCK.

STRAFFSPARKEN:

Spel: Argentina–Sydkorea.

Tips: 1.

Bolag: Svenska Spel.

Odds: 1,37.

Kommentar: Jag brände VM:s första straffspark i går. Nu försöker jag ta revansch med Argentina som borde slagit Nigeria med 3–0 eller 4–0 med normal utdelning i premiären. Sydkorea är ett hårt slitande lag – men klarar inte stå emot Messi och grabbarna.

FRISPARKEN:

Spel: Halvtid/fulltid: Frankrike-Mexiko

Tips: x/1 (kryss efter 45 minuter, seger efter full tid för Frankrike).

Bolag: Svenska Spel.

Odds: 4,70.

Kommentar: Jag blev smått imponerad av sättet Frankrike spelade på mot Uruguay i premiären. Men som vanligt saknades målen. Jag tror på en liknande matchbild nu – men att Frankrike till slut målar.

LÅNGSKOTTET:

Spel: Scorecast.

Tips: 2–0. Sista målskytt: Messi.

Bolag: Svenska Spel.

Odds: 14,0.

Kommentar: Argentinas stjärnor agerade som ett lag i premiären och Maradona ser verkligen ut att ha fått alla att dra åt samma håll. Det luktar 2–0 och jag tror som sagt att Messi sätter sitt premiärmål i dag – 14,00 på den här scorecasten är värt en minipeng.

SPELA SPELAREN:

Spel: Målskytt i matchen/ första målskytt.

Tips: Messi.

Bolag: Svenska Spel.

Odds: 1,93 och 3,35.

Kommentar: Messi gjorde det mesta rätt i öppningsmatchen – förutom då det viktigaste: att sätta lägena. Jag tror Messi är grymt sugen på att spräcka VM-nollan nu. Motståndet är åter lämpligt och det är läge för världens bäste att sätta någon fast situation – varför inte skruva in en frispark? Eller rulla in en straff.

Det sista spelet av de nya specialspelen på Långenlistan som vi inte har gått igenom ännu är halvtidsspelen. Det här spelet är väldigt enkelt – det är helt enkelt ett vanligt 1x2-spel där man ska lista ut rätt tecken efter en spelad halvlek. Tror du Argentina tidigt får hål på Sydkorea i dag får du till exempel 1,77 i odds, medan den vanliga ettan efter full tid ger mer blygsamma 1,37. Jag höjer ändå ett varningens finger för att spela på tunga favoriter i halvtid – väldigt ofta maler dom ned motståndet och avgör först efter tepausen.

ARTIKELN HANDLAR OM