Här klär stjärnorna ut sig – till djur

1 av 2
FOTBOLL

Sportbladets Premier League-korrespondent Peter Wennman har sin egen sida i Sportbladets papperstidning varje tisdag och lördag – med det senaste, roligaste och galnaste från världens största fotbollsliga.

Här är ett hela senaste sidan.

Foto: FOTO: REUTERS

KLIVER IN I FABLERNAS VÄRLD

Ni läser ofta om rika, bortskämda fotbollsdivor i London Calling. Så trevligt då att kunna visa en annan sida av dem.

Först var det Chelseas Didier Drogba som skänkte ett mångmiljongage från en sponsor till ett ungdomsprojekt i Elfenbenskusten. Och nu tar Arsenals stjärnor klivet direkt in i Fablernas Värld.

Theo Walcott, Cesc Fabregas, Andrej Arsjavin och Barry Sagna skrudade sig i djurdräkter och gick ut på Londons gator för att samla in pengar till barnsjukhuset Great Ormond Street Hospital. Ni kan själva se videon på www.beagoonerbeagiver.org .

HÅLL FÖR NÄSAN!

Magstark historia, det här. Vi föreslår att ni håller för näsan.

Inhopparen Levi Foster stod i alla fall på sidlinjen, redo att kasta sig in i matchen mellan AFC GOP och rivalerna Apsley House i Portsmouth Sunday League.

Domaren Bunny Reid böjde sig ner bakom Foster för att kolla längden på dobbarna – så som dom stora pojkarna gör – när det brakade loss:

– Ffffrrrrttt!

Foster släppte sig helt enkelt rakt i ansiktet på domaren. Som blev vansinnigt arg och nygasad och vimmelkantig började fumla efter det röda kortet. Efter en del diskuterande nöjde han sig ändå med ett gult.

Enligt Daily Mirror accepterade han Fosters ursäkt:

– Jag åt en kryddig köttgryta i går kväll.

Hela London Calling i dagens Sportbladet.