London Calling 15/11

FOTBOLL

Sportbladets Premier League-korrespondent Peter Wennman har sin egen sida i Sportbladets papperstidning idag – med det senaste, roligaste och galnaste från världens största fotbollsliga.

Här följer ett axplock.

DB flyttar norrut – men slipper mediakaos

Medan David Beckham orsakar mediakaos på Tottenhams träningsanläggning (polisen har fått kallas in) flyttar en annan högerytter med initialerna DB norrut.

David Bentley, lill-Beckham, är klar för Birmingham och möjligen ute efter Sebastian Larssons tröja nummer 7. Redaktören tror ”Bissen” ber Bentley ta sig nånstans i så fall.

DB07 – som Bentley märkte sina fotbollsskor med när han debuterade för England – hävdar dock att han inte alls försöker efterlikna David Beckham.

Säger, till The Guardian:

”Jag svär, jag vaknar inte upp på morgonen bredvid en idolbild av Becks och försöker fixa till en exakt likadan frisyr. Det där är en ren missuppfattning”.

”Har ingen aning om hur Facebook fungerar”

Stokes turkiske anfallare Tuncay har lagt ut sina tio snyggaste mål på sin Facebook-sida. Vill givetvis meddela att han helst flyttar till en klubb där han får mer speltid.

Men Stokes manager Tony Pulis känner sig inte provocerad:

– Jag hörde om det där med Facebook, men jag har ingen aning om hur sånt fungerar. Jag vet ingenting om twitter och internet och hur man stoppar in bilder i datorer...jag tänker inte skälla på honom. Tuncay är förresten en bra grabb.

Läs hela London Calling i dagens Sportbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM