Aftonbladet
Dagens namn: Maurits, Moritz
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Silly season

London Calling 26/2

Sportbladets Premier League-korrespondent Peter Wennman har sin egen sida i Sportbladets papperstidning idag – med det senaste, roligaste och galnaste från världens största fotbollsliga.

Här följer ett axplock.

 Farfar lämnar Polen för första gången

   Säg att du är pensionär och bor i Warszawa. Du har upplevt mycket under åren. Men du har aldrig satt din fot utanför Polens gränser.

Föreställ er då äventyret för gamle Kazimierz Szczesny.

Föreställ er känslan när han slår sig ner på Wembley Stadium i London i morgon.

Föreställ er stoltheten när barnbarnet, Wojciech, springer ut inför drygt 80 000 för att vakta Arsenals mål i ligacupfinalen mot Birmingham.

– Farfar har aldrig varit utomlands, så det här är en stor händelse i hans liv. Jag är så glad att han kommer. Jag har en extra anledning till att spela bra, säger Wojciech Szczesny, 20. En bild säger mer...

   När vi nu har tungvrickat oss igenom Wojciech Szczesny med gomseglet intakt är det lika bra att damma av Caroline Wozniacki också. En bild säger ju, när allt kommer omkring, mer än tusen krångliga bokstäver. Den här säger till exempel att den danska världstjärnan i tennis gillar Liverpool. Och att Steven Gerrard ligger kraftigt på plus. Behöver man veta mer?  Läs hela London Calling i dagens Sportbladet.

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet