Djordjic jagas av Champions League-klubb

Men stjärnan vill stanna i AIK

FOTBOLL

Maccabi Haifa vill förstärka laget med AIK:s Bojan Djordjic inför hösten Champions League-spel. Men AIK-mittfältaren själv är kylig till intresset. – Jag vill stanna i AIK. Jag har kysst klubbmärket och står bakom mina ord, säger Djordic.

Foto: Anders Deros

Israeliska Maccabi Haifa ska i höst möta Juventus, Bayern München och Bordeaux i Champions League. Nu vill klubben förstärka laget inför Europaspelet med AIK:s Bojan Djordjic, skriver Fotbollskanalen.

– Deras transferfönster stänger den 14 september, vilket jag inte visste, så det kom som en blixt från klar himmel det här. Jag ska ha en dialog med Björn (Wesström, AIK:s sportchef) i morgon.

Hur konkret är intresset?

– Ska jag vara ärlig så är det väldigt konkret. Det är inget skitsnack.

Utesluter en affär

Djordjic, som snabbt blivit en publikfavorit på Råsunda, säger ändå att han inte är intresserad av en övergång för tillfället.

– Det är klart att det smickrar och lockar att de ska spela CL. Men man får inte glömma hur det var för några månader sedan och hur stödet var då. Jag har kysst klubbmärket och står bakom mina ord. Jag vill inte vända klubben ryggen efter det stöd som jag fått. Just nu vill jag inte lämna AIK.

Sportchefen hyllar Bojan

AIK:s sportchef Björn Wesström säger att klubben ännu inte hört något från israelerna. Även han utesluter i dagsläget en affär.

– Om en part vill vara kvar så blir han kvar. Jag blir hur glad som helst att Bojan säger som han gör och det bekräftar det han visade när han skrev på ett nytt kontrakt och förlängde med AIK.