Millers usla ursäkter

Här vänder skotten totalt efter förlusten

FOTBOLL

Alex Miller gjorde klart inför matchen mot Djurgården att ”vi vill vinna. Vinna är allt i den här matchen. Det spelar ingen roll hur laget spelar ”.

Efter 1-2 mot Djurgården pressades tränaren sedan kring lagets tabellposition och svängde då helt i sin uppfattning.

– Vi kan ändå ta med oss att vi spelade bra och det är det allra viktigaste, sade Miller i Canal Plus.

Foto: FOTO: BILDBYRÅN
Alecx Miller.

AIK kom till derbyt mot Djurgården i desperat poängbehov. De regerande mästarna låg på nedflyttningsplats och ordern från tränaren Alex Miller var solklar. Det gällde att vinna till varje pris.

”Vinna är allt”

– Vi vill vinna. Vinna är allt i den här matchen. Det spelar ingen roll hur laget spelar i en sådan här match i slutet handlar det ändå bara om en seger. Det är det viktigaste, sade Miller.

AIK tog också ledningen från straffpunkten och hade mycket av spelet mot Djurgården. Men två försvarsmisstag avgjorde när Sharbel Touma blev stor hjälte och Djurgården vann med 2-1.

”Spelet är viktigast”

Efter förlusten kunde man kanske då förvänta sig en besviken Alex Miller. Men skotten hade på de 90 minuterna plötsligt ändrat uppfattning om matchens betydelse.

– Ett stort misstag kostade oss matchen. Jag är ändå nöjd med laget. Vi är det klart bättre laget och hade flera chanser men deras målvakt gör två fantastiska räddningar.

– Men vi kan ta med oss att vi spelade bra och det är det allra viktigaste. Om vi spelar så här de sista fyra matcherna stannar vi i ligan.

ARTIKELN HANDLAR OM