Majstorovic har bett om ursäkt till laget

Foto: MAGNUS SANDBERG
FOTBOLL

Han struntade i lagsamlingen – och framtiden är oviss.

Men Daniel Majstorovic, 36, har pratat med medspelarna om incidenten.

– Han har bett om ursäkt till gruppen och nu är det bara att köra på, säger Frealdsson till svartgul.se.

Majstorovic blev petad från startelvan mot Mjällby i helgen och struntade sedan i att dyka upp vid lagsamlingen.

– Jag har inte kommit hem för att fördriva tid, jag har kommit hem för att spela fotboll. Situationen är inte maximalt, sa försvararen till Sportbladet då.

Majstorovic, som har fått ta emot kritik för sitt uppträdande, har tränat vidare med klubben, samtidigt som framtiden i AIK är oviss för 36-åringen.

”Har bett om ursäkt”

Nu uppger reservmålvakten Christian Frealdsson för svartgul.se att Majstorovic har pratat om incidenten med lagkamraterna – och bett om ursäkt.

– Äh, jag vet ju inte hela historien bakom, och i och med det ska jag vara väldigt försiktig med att säga någonting. Daniel är en grym person och det är hans beslut att göra såhär och man har ingen aning om vad som ligger bakom, eller jag har det i alla fall inte. Han har bett om ursäkt till gruppen och nu är det bara att köra på, säger Frealdsson till svartgul.se.

– Sedan får klubben agera utifrån vad de tycker är rätt och Daniel får ta sitt beslut, vad han tycker är rätt för framtiden. Men i dag var han med och tränade och körde på precis som vanligt, så just nu är det inga konstigheter. Det är klart att vi blev förvånade, men det är ingenting som har påverkat gruppen.

Majstorovic är tillgänglig för AIK:s match mot Häcken.