”Gillar Barça – men inget fel på Real...”

Stjärnan kommenterar uppgifterna om Inters intresse och berättar om sin barndomsdröm

FOTBOLL

Målskytt i krossen mot ÖSK.

Efteråt kommenterar Nabil Bahoui flyttryktena som han ständigt omgärdas av.

– Jag har alltid drömt om att bli utlandsproffs, säger han.

Foto: BILDBYRÅN
Nabil Bahoui.

Under januarifönstret var Nabil Bahoui nära en övergång till Real Sociedad, men affären sprack i i sista stund. Flyttrykten fortsätter dock att omgärda den 24-årige yttern och senast i raden att intressera sig är italienska storklubben Inter.

Efter 3-0-segern mot Örebro – där Bahoui gjorde sitt tredje mål för säsongen – kommenterar AIK-stjärnan uppgifterna.

– Jag hörde om det där. Men intresse är intresse, det kan ju vara intresse från alla möjliga lag men sen gäller det att det är konkret, först då kan jag ta ställning. Men det är alltid kul när man hör att lag är här och kollar, säger Bahoui.

”Är en toppklubb”

Han uttrycker sig positivt om Inter som klubb.

– Det är en stor klubb, jag följde dem förut när Zlatan var där. Vad ska man säga? Det är en toppklubb även fast de ligger i mitten (av tabellen).

Skulle Serie A passa dig?

– Jag har ingen favoritliga så, jag gillar massa lag och så länge det är ett bra steg så varför inte? Men det är en bit kvar till dess. Kommer det något, och AIK tackar ja, så får jag ta ställning till det. Till dess är jag professionell och gör allt för AIK.

”Bara gud vet”

Vad Bahoui drömde om som liten? Barcelona.

– Jag har alltid haft Barcelona som favoritlag. Men det är inget fel på Real Madrid heller (skratt). Men realistiskt sätt så … ett mellansteg, så får vi se. Men jag har alltid drömt om att bli utlandsproffs. Bara gud vet när det blir av. Om det blir i år eller nästa år, vi får se. Jag är professionell och just nu trummar jag på med AIK.