AIK värvar landslagsman

”En explosiv ytter”

FOTBOLL

AIK fortsätter att värva.

Irakiske landslagsspelare och förre Örebro-mittfältaren Ahmed Yasin är klar för klubben.

– Jag ser fram emot den här säsongen, är hungrig och kommer att göra allt för att det ska gå bra för klubben, säger Yasin i ett pressmeddelande.

Denni Avdic i måndags, Amin Affane i tisdags och nu Ahmed Yasin på torsdagen. AIK:s sportchef Björn Wesström har haft en raketstart på det nya året.

”Känns otroligt bra”

24-årige Yasin hämtas närmast från danska AGF Århus men är välkänd för den allsvenska publiken från sin sejour i Örebro SK 2011-2015. Efter ett bara ett halvår i Danmark väntar nu Sverige igen för mittfältaren som även är en populär profil i Iraks landslag.

– Det känns otroligt bra att vara här och jag kommer att ge allt som jag har för att hjälpa laget till framgång. Jag ser fram emot den här säsongen, är hungrig och kommer att göra allt för att det ska gå bra för klubben, säger Ahmed Yasin.

”En explosiv ytter”

Även Björn Wesström är nöjd med förstärkningen.

– Ahmed är en energismittande, kraftfull och explosiv högerfotad ytterspelare som har en bra högerfot och till det en stor arbetskapacitet. De egenskaper som han har är de som vi specifikt har sökt för positionen till det lagbygge som vi håller på med och jag är mycket glad över att Ahmed Yasin numera är en AIK-spelare, säger Wesström.