Målskytt och guld till Dif - då blev Touma glad

”Jag gör mål för Halmstad och Djurgården tar guld - det kan inte bli bättre”

FOTBOLL

HALMSTAD

Sharbel Touma vann två segrar med sitt snygga nickmål på MFF.

- En kanondag. Fest med mycket publik här på Örjans vall. Bra väder. Jag gör mål. Djurgården tar SM-guld. Kan inte bli bättre.

Foto: magnus torle
Givetvis hälsade Halmstads Sharbel Touma till guldkillarna och gamla lagkamraterna i Djurgården.

Han hinner inte in i omklädningsrummet innan kompisarna i hans gamla lag ringer för att tacka för hjälpen på vägen. När Halmstads 1-0 blev känt i Borås var SM-guldet ju så gott som klart.

Laget i hans hjärta

- Jag ser på mobilen att Lollo (Chanko) redan har ringt. Jag ska ringa honom, Markus Karlsson och Sami (Wowoah) och gratulera, säger Sharbel innan han hunnit att byta om.

Han skriver ett grattiskort till Djurgården som fortfarande är laget i hans hjärta.

- Jag skulle kanske inte ha lämnat dem när jag gjorde det men det var en helt annan situation då. Djurgården har utvecklats rejält som lag, säger Sharbel Touma.

Det kan även Halmstad, som är höstens bästa lag tillsammans med Djurgården, göra.

- Det ser riktigt bra ut inför nästa säsong. Vi har många unga killar som kan ta ännu ett steg då, säger Sharbel Touma som har två år kvar på sitt kontrakt.

Han var planens bäste spelare i början av matchen då han hela tiden sprintade loss från Malmös försvarare. Det riktigt sprudlade om Toumas spel.

- Jag tycker det är så skojigt att spela när det är mycket folk på läktarna. Då går det bra också.

Att nästan hälften av åskådarna höll på Malmö FF och att det var de ljusblå fansen som skapade feststämningen spelade mindre roll.

Stefan Alfelt