”Alla tippar att vi åker ur - det är tändvätska för mina killar”

Läs chatten med Östers tränare Jevgenij Kouznetsov

FOTBOLL
Jevgenij Kouznetsov.

McCann säger: Godmorgon Schenka! Vilket blir forwardsparet mot Djurgården?

Jevgenij Kouznetsov säger: Svårt att säga ...Vi har fyra och ett halvt alternativ just...

Emil säger: Vad är målet denna säsong?

Jevgenij Kouznetsov säger: Målet är att etablers oss i allsvenskan som ett stabilt lag.

Bettan säger: Har ni några intressanta ungdomar som kan slå igenom i år?

Jevgenij Kouznetsov säger: Vi har en ganska ung trupp - men jag tror att Atiba Hutchinsson kan få sitt genombrott. Jag hoppas också på Alexander Steen, Anton Axelsson och Dennis Velic.

Valsta-kill säger: Hej Jevgenij! Hur tycker du nyförvärvet Dani Hamzo sett ut?, kan det bli ett inhopp mot Djurgården?

Jevgenij Kouznetsov säger: Han slåss om en plats som forward. Han har spelat fyra träningsmatcher och gjort fem mål. Det är bra. Jag tror att han har en stor chans att spela mot Djurgården från start.

Emil säger: Vem blir förste-målvakt?

Jevgenij Kouznetsov säger: Svår fråga. I dagsläget har vi två starka målvakter. Det handlar om vem som har bäst dagsform.

Mister J säger: Platsar Johan Svensson i startelvan?

nyfiken!

Jevgenij Kouznetsov säger: Svårt att säga just nu - men han är på god väg att ta en ordinarie plats på mitten.

Sandis säger: Som trogen IFK Norrköping supporter så är du en av mina absoluta favoriter.Skulle det inte vara kul att en dag få träna din gamla klubb?

Jevgenij Kouznetsov säger: I dagsläget är jag Östers IF:s tränare. Jag är helt koncentrerad på det. Jag tar en dag i taget - tänker inte långsiktigt...

Dennis säger: hur är läget i laget nu angående skador?

Jevgenij Kouznetsov säger: Det är bara Daniel Pettersson och Andreas Ottosson som är skadade. De andra är mer eller mindre igång - de tränar med laget.

Bettan säger: Jag hoppas att Öster kan komma tillbaks till sina glansdagar!!! Tror du att det är möjligt??

Jevgenij Kouznetsov säger: Naturligtvis som tränare tror jag på mitt lag. Vi skapar vårt eget spel. Vi ska fortsätta spela det i allsvenskan. Så naturligtvis - chansen finns. Viktigt att vi vågar spela lika som vi tränar.Och vågar försöka.

Valsta-kill säger: Vem i allsvenskan skulle du helst vilja se i ditt lag?

Jevgenij Kouznetsov säger: Med tanke på att vi har problem med forwards så är det klart att jag skulle vilja se en målfarlig forward. Det finns många bra spelare i allsvenskan - men han måste passa för vårt spel också. Men om jag ska välja så tar jag Niklas Skoog - det är en komplett forward.

Dennis säger: Vad tror du om konstgräset på eyravallen?

Jevgenij Kouznetsov säger: Jag tycker inte att det är något fel på konstgräs - det blir en jämn fotbollsplan. Framförallt när man startar serien tidigt och avslutar sent. Det är inte alls något fel med en konstgräsplan - vädret ska inte påverka planen.

MATTAN säger: Hur har Atiba sett ut de senaste träningarna?

Jevgenij Kouznetsov säger: Han ser pigg och fräsch ut efter sin skada. Han har spelat två träningsmatcher och det ser bra ut.

jensa säger: Förväntar du dig att Peter Wibrån kommer hem till sommaren?

Jevgenij Kouznetsov säger: Jag vill inte kommentera det. Om Peter kommer så kommer han till sommaren - då kan vi ta ställning till det.

DIFDavva säger: Vad tror du om era chanser på tisdag? Det ska bli grymt kul att komma ner och kolla på matchen! Vågar du tippa ett resultat tro?

Jevgenij Kouznetsov säger: Nej, jag är en dålig tippare...Jag lovar att det ska bli kul att titta på matchen. Djurgården spelar rolig fotboll - och det gör vi också. Vi har allt att vinna!

Andy säger: Spelar Ludde Ernstsson från start på tisdag?

Jevgenij Kouznetsov säger: Jag är tveksam.

Östen säger: Får killarna ha sex dan innan match?

Jevgenij Kouznetsov säger: Det har jag inte frågat dem...Vi har aldrig diskuterat den frågan i laget. Du får fråga dem...

A-laget säger: Hej!

Vilken är Östers stärkaste lagdel?

Jevgenij Kouznetsov säger: Vi har ingen stjärna i laget - för vi har ingen starkaste del. Med tanke på att vi spelar offensiv fotboll där alla är delaktiga. Men den starkaste delen är anfallet.

valle säger: vart spelade du själv i för klubbar?

Jevgenij Kouznetsov säger: Spartak Moskva i 9 säsonger, Norrköping i4 säsonger, Skellefteå AIK i 1,5 år, Lokomotiv Moskva under hösten -95, sen i Syd Korea -96, Öster -97, Mjällby hösten 97 och 98.

ForzaBajen säger: Tja! Vad är det som gör att ni tror att ni kan klara er kvar i år?

Jevgenij Kouznetsov säger: För att vi har allt att vinna. För att alla tippar att vi åker ur - och det är tändvätska för mina killar.

Thomas säger: Har ni arbetat med ett bättre passningsspel under längre perioder i matcherna? Förra året var det stuntals lysande, men allt för sällan. Lycka till!

Jevgenij Kouznetsov säger: Vi har kontinutet i vårt arbeta. Vi tränar framförallt teknik och passningsspel. Men som tränare blir jag aldrig nöjd med passningsspelet - det finns alltid brister. Därför slipar vi fortfarande - nöter och nöter...

Tholl säger: Vilket lag tror du vinner allsvenskan?

Jevgenij Kouznetsov säger: Igen - jag är dålig på att tippa - men jag tippar Djurgården. De har sitt eget spel och en bred och stark trupp.

Läs alla tränarchattar