Fansen rasar på sportbladet.se: Ge oss allsvensk fotboll i TV

FOTBOLL

Här längtar man till ”kulan kommer i luften”. Man fixar säsongskortet och allt är frid och fröjd. Och så kommer detta som en rejäl råsop i bakskallen!

/Lars

Tack Sv Fotbollförbundet för att ni förgyller denna säsong genom att vara så giriga att vi supportrar blir drabbade. Fattar ni inte att ni gräver er egen grav.

/Steffo

Jag anser att det är ett stort skämt att man inte kan se matcherna på tv. Det är för j**la dåligt av Lagrell att inte styra upp detta så att allt är klart inför starten av allsvenskan. Vi är många i fotbollssverige som vill se våra favoritlag på tv.

/Jacob

Fruktansvärt tråkigt att ingen kan tänka på oss fans nån gång...

/Hogan

Det är en stor j**la skandal att dom inte har löst det till den allsvenska premiären.

/Robert

Om publiken tröttnar på allsvenskarna kanske Lagrell får en nyttig tankeställare.

/Steno

Skärpning och kom överens snabbt innan halva säsongen redan har gått!

/Krister

Tycker att SvFF tänker för mycket på pengarna och för lite på fotbollen. Det är kanske bra pengar nu, men för fotbollens framtid så är det värre.

/Jonas

Jag fattar inte att SvFF inte såg till att avtalet var klart innan det förra gick ut. Det kan väl vem som helst förstå att om inte TV-bolagens bud var ok så kommer det ta extra lång tid att få avtalen klara om man säljer det vidare till en mellanhand som Kentaro.

/Magnus

Några kommer att få stå för notan i dessa girigbukars försök att skinna alla led på så mycket stålar som möjligt. Dessa notans betalare kommer att bli de som vill se matcherna = fotbollsfansen.

/Björn

Att det finns så mycket girighet i det här. Några personer som skall plocka in så mycket pengar. Jag säger bara fy. Ett sjufalt hut till dessa figurer.

/Leif

Jag anser att herr Lagrell är den mest penningblinda ordförande som någonsin funnits. Skämmas bör han.

/Mankan

Hela skiten stinker.

/Peter

Fotbollförbundet har misslyckats helt när man inte kan sluta ett avtal innan allsvenskan börjar.

/Ett Öster-fan

Sportbladet