”Vi har fortfarande en jättechans att spela hem guldet till Solna”

Läs chatten med AIK:s Jimmy Tamandi

FOTBOLL

gnagaren säger: tja jimmy!!! tror du att djurgården går ut o gör sitt jobb eller ?

Jimmy Tamandi säger: Ja det tror jag faktiskt, det är nog mer fansen som tänker på att AIK absolut inte får vinna guldet.

Nihad säger: I mina ögon är du allsvenskans bästa vänsterback,vem är din idol på vnsterbacks positionen? Din spelstil liknar Ashley Coles ganska mycket..

Jimmy Tamandi säger: Tackar så mycket!! Min favorit på vänsterbacken är nog Gianluca Zambrotta, men visst Ashley Cole är en riktigt bra spelare.

Jocke N säger: Hej Jimmy, det skrivs ju mycket om att det kommer bli upp emot 30 000 fans på Råsunda mot ditt fd. lag MFF. Hur mycket påverkas man av fansens sång som spelare? Och som en liten följdfråga, vilken match tycker du supporten varit som bäst?

Jimmy Tamandi säger: Vi som spelare påverkas mycket av det stöd vi får från er på läktaren, så det välkommnar vi. Att spela på Råsunda är det bästa man kan göra i allsvenskan. Trycket och stödet under matcherna är väl som bäst o störst under derbymatcherna

gillis säger: Hej Jimmy! Jag undrar över hur ni funderar när ni bollar runt bollen på backlinjen i två tre minuter när det står 0-0 mot Gais och ni verkligen behöver ha tre poäng för att ev säkra ett allsvenskt guld? Borde man då inte bedriva spelet högre upp på deras planhalva? Detta skedde väldigt ofta och ganska ofta resulterade detta i en brytning och ett anfall från deras sida! Tack för en härlig säsong för övrigt och kämpa på!

Jimmy Tamandi säger: Det har du en poäng i, ,men samtidigt så tror vi på vår spelidé, där vi ska spela oss fram till mål och att ha tålamod under hela matchen. Matcher kan även avgöras under dem sista minuterna, det gjorde iof. inte den här gången dock

Victor Karlsson säger: Vad har Norling gjort för att få AIK som ett lag som Dusan Uhrin, Patrick Englund, Olle Nordin m.fl. inte klarade av? Kör hört på söndag nu!

Jimmy Tamandi säger: PS tack för din lyckoönskning Gillis

Jimmy Tamandi säger: Han har förmedlat en tydlig spelidé till oss spelare och pumpat oss fulla med självförtroende. Vinst på söndag!!!

hAASE> säger: Hej Jimmy , ja undrar bara hur snacket i omklädningsrummet har gått efter GAIS matchen och nu till MFF matchen...

Jimmy Tamandi säger: Snacket har väl gått så att efter besvikelsen över att inte vunnit över Gais lagt sig så har vi insett att vi fortfarande har en jättechans att spela hem guldet till Solna, och den tänker vi ta!!

Marcus säger: Vill du ut i europa igen och testa på eller kænner du dig nøjd med situationen i AIK? Har Lagerbæck ringt?

Jimmy Tamandi säger: Skulle absolut inte tveka om rätt chans skulle dyka upp. men samtidigt så trivs jag jättebra i AIK och har inte bråttom. Lagerbäck har inte ringt ännu!!?? Har har fått tag på mitt nummer eller??

malmöit säger: varför valde du att lämna Malmö FF för AIK för ett par år sedan (Vad saknade du i malmö som du trodde du kunde hitta i Stockholm)?

Jimmy Tamandi säger: Saknade väl egentligen ingenting, utan va sugen på en ny utmaning o att prova på något nytt.

PeterN säger: Hej Jimmy! Stämmningen i Truppen just nu?

Jimmy Tamandi säger: Stämmingen är på topp, vi har en stor chans att bli svenska mästare!!!!!!

Jimmy Tamandi säger: som nykomlingar!!!!

Jocke säger: Vilken spelare i allsvenskan borde få ett fairplay-pris tycker du?

Jimmy Tamandi säger: Hmm, svår fråga! Inte Henrik Rydström i all fall

Norra Ståplats säger: Tjena Jimmy ! Om du inte skulle vara back var skulle du spela då?

Jimmy Tamandi säger: Kanske innermittfältare, eller??

MoJo säger: Vilken spelare är du mest imponerad av, dels i AIK, dels i hela Allsvenskan?

Jimmy Tamandi säger: I AIK så tycker jag att Gabriel Özkan har gjort riktigt bra i från sig och är en spännande spelare som jag tror mycket på. I allsvenskan så har brassarna Ailton och Ari Ferreira da silva gjort bra intryck på mig

J säger: Vilken har varit den roligaste matchen att spela i år, tycker du?

Jimmy Tamandi säger: Den roligaste måste nog vara den första derbyvinsten mot Djurgården, efter det har det flytit på bra för oss.

Moderator säger: Då kör vi sista frågan!

Bernt säger: Hur ska ni stoppa Jonathan Johansson o Junior...gick ju inte så bra senast

Jimmy Tamandi säger: Bra iakttagelse, hehe. Det lär bli lika tufft denna gången men hoppas att vi kan vara aggresivare i vårt försvarsspel och mer på tårna så ska det nog gå bra.

Moderator säger: Då var vi färdiga för den här gången. Vi tackar Jimmy Tamandi och läsarna för chatten!

Jimmy Tamandi säger: Ha det så bra allihopa och håll tummarna på söndag!!

Sportbladet.se ([email protected])