Missnöjd Dixon åter i startelvan

Stor press på Malmö FF

FOTBOLL

Malmö FF har inte råd med något annat än seger ikväll. Pressen är stor på tränaren Roland Nilsson som får kritik av besvikne mittbacken Jimmy Dixon.

– Jag har inte fått de svar som jag tycker att jag borde ha fått, säger Jimmy Dixon till Sydsvenskan.

Just nu, sämre än Trelleborg. Ikväll? Ingen vet. Malmö FF har inte fått spelet att stämma och de senaste matcherna har laget inte varit i närheten av seger. Nu väntar jumbon IFK Norrköping och allt annat än seger vore en chock för de himmelsblå.

– Jag vill se en gedigen insats där alla jobbar för varandra. Direkt efter matchen mot Elfsborg märktes det på killarna att de helst velat gå ut och spela direkt, säger tränaren Roland Nilsson till Sydsvenskan.

Missnöjd Dixon

Malmö FF har skadeproblem inför matchen. Framförallt saknas Jonatan Johansson längst fram. I mittförsvaret är Markus Halsti avstängd vilket innebär speltid för Jimmy Dixon, men tro inte att liberianen jublar för det.

– Jag är ingen startman i Malmö just nu. Det krävs skador, sjukdomar och avstängningar för att jag ska få spela. Fråga mig inte varför, det ska tränarna svara på. Jag har inte fått de svar som jag tycker att jag borde ha fått, säger han till Sydsvenskan.