Ingen fortsättning i Dif för Näfver

”Jag ångrar inte tiden i Djurgården”

FOTBOLL

Kristoffer Näfver får inte vara kvar i Djurgården enligt Nerikes Allehanda. Klubben kommer inte att utnyttja sin option och köpa loss 22-åringen från Örebro SK.

– Det är bara att konstatera att hösten, ja hela året inte har blivit som jag tänkte mig, säger Kristoffer Näfver till NA-sporten.

Foto: Bildbyrån
Kristoffer Näfver tvingas lämna Djurgården.

Han kom till Djurgården i somras, men Kristoffer Näfver blev aldrig någon förstärkning för blåränderna. Tvärtom har han mest fått nöta bänk och läktarplats. Han gjorde i näst sista omgången sin första match från start och har dessförinnan bara fått göra fyra inhopp.

– Det är klart att jag hade hoppats på mer speltid, och jag tycker också att jag har varit värd det, men det är tränarna som tar ut laget, säger han till NA.

Tyst från DIF och ÖSK

Det är inte klart i vilken klubb karriären fortsätter. Näfver har inte hört något från vare sig Djurgården eller Örebro ännu.

– Jag ångrar inte tiden i Djurgården. Men det är inget att hymla med att det hade varit roligt att spela i ÖSK när det har gått så bra under hösten. Jag har ett år kvar på kontraktet och oavsett vad alla tror så älskar jag klubben.

ARTIKELN HANDLAR OM