Qviding: Vi väntar på ett samtal från Djurgården

Räknar med Zoran som tränare

FOTBOLL

Zoran Lukic tycks komma allt närmare en återkomst i Djurgården.

Men fortfarande har hans nuvarande klubb Qviding inte hört någonting.

– Det vore önskvärt med ett samtal från Djurgården så att vi vet vad som händer, säger ordföranden Joacim Nordh till sportbladet.se

När spekulationerna om Zoran Lukic och Djurgården tog fart första gången slog Joacim Nordh fast att Qviding inte hört något från Stockholmsklubben. Det gäller fortfarande.

– Ingenting har förändrats. Vi har kontrakt med Zoran i två år till och på måndag drar vi igång vår träning. Då räknar jag med att Zoran står där tillsammans med Lars Borgström, säger han.

Svårt att värva

Qvidings ordförande håller dock med om att den alltmer intensiva ryktesfloran stör den betydligt mindre klubben och gör det svårt att planera inför framtiden.

– Det vore önskvärt med ett samtal från Djurgården. Oavsett om det ligger något i det här eller inte så vill vi gärna veta. Att värva spelare blir ju krångligt när det här pågår. Men det kan gå oerhört fort och kanske ringer det så fort vi har lagt på här.

Vad säger Zoran till dig?

– Han har ju vänner i Djurgården och om han pratar med dem är det inte så konstigt, men om det är privata samtal eller vad, det vet inte jag.

Men han har inte sagt att han har fått ett erbjudande från Djurgården?

– Nej, det har han inte gjort. Zoran är en duktig tränare som har ambitioner som sträcker sig längre än till superettan. Jag unnar honom att få chansen att göra det. Samtidigt har han kontrakt och det är inga röda prislappar på Zoran. Förr eller senare kommer han säkert att lämna oss, men om det blir nästa säsong eller om någon månad vet jag inte.

ARTIKELN HANDLAR OM