Blåvitts ilska: ”Blir så jävla irriterad!”

Ordkrig efter övergången: ”Jävla lögn”

Foto: BILDBYRÅN
FOTBOLL

IFK Göteborgs värvning av Sebastian Ohlsson rör upp känslor.

Nu meddelar Örgryte att man inte tänker hylla Ohlsson – på grund av Blåvitts agerande.

– Det är den största jävla lögnen, säger Blåvitts sportchef Mats Gren till Göteborgs-Posten.

I måndags meddelade IFK Göteborg att Sebastian Ohlsson, 23, är klar för en comeback i klubben. Nyheten basunerades ut inför avsparken mellan IFK Göteborg och Elfsborg och Ohlsson presenterades då inför Blåvitts fans.

Det rörde upp känslor i Örgryten, klubben som Ohlsson tillhör säsongen ut.

Ställer in hyllningen

Öis hade planerat en hyllning till den 23-årige yttermittfältaren i sin sista match för säsongen men meddelar nu att hyllningen ställs in – och att Ohlsson inte ens kommer spela.

Beslutet har tagits eftersom man är besviken på att spelaren presenterades för en ny klubb trots att en match fortfarande återstår.

”Efter det som inträffat kommer vi heller inte att genomföra den planerade uppvaktningen av Sebastian som spelat 100 tävlingsmatcher för ÖIS. Ingen skugga skall falla över ÖIS eller Sebastian utan vi tycker att dom (IFK Göteborg, reds.anm) skulle kunnat agera annorlunda”, skriver Örgryte i ett uttalande.

”Fattar inte...”

Men IFK Göteborgs sportchef Mats Gren är oförstående till agerandet. Enligt honom kom han och Örgrytes klubbdirektör, Pierre Edström, överens om att Sebastian Ohlsson skulle presenteras redan i måndags.

– Pierre tackade för informationen och sa att det är inga problem alls. säger han till Göteborgs-Posten.

När Örgryte nu går ut och skyller på IFK Göteborg ilsknar Gren till ordentligt.

– Det är den största jävla lögnen! Jag blir så jävla irriterad och jag fattar inte hur de kan skylla på oss. Är det vårt fel att deras internkommunikation inte fungerar? Jag tycker det är totalt fräckt att skylla på oss, säger Gren till GP.