DIF dementerar Novakovic-uppgift

Christer Haglund: ”Media är duktiga på att få till saker...”

FOTBOLL

Sportbladet avslöjade Djurgårdens intresse för Nebojsa Novakovic. Men nu går klubben ut och dementerar uppgifterna.

– Vi har som sagt redan ett tränarpar, och med Nebojsas klubbyte till AIK är det nog inte ett namn som kommer att dyka upp framöver heller, säger Christer Haglund i Djurgårdens sportkommitté.

Nebojsa Novakovic. På väg till Djurgården...eller?

Sportbladets uppgifter gör gällande att Nebojsa Novakovic är ett intressant tränarnamn för Djurgården till nästa säsong. Men Stockholmsklubben går nu ut och dementerar uppgifterna på sin hemsida.

Frångår sina principer

– Media är duktiga på att få till saker och nu låter det som om detta är en fråga vi diskuterar. Vi har ett tränarpar och vi för inga diskussioner med Nebojsa Novakovic om något uppdrag i Djurgården, säger Christer Haglund i klubbens sportkommitté till klubbens hemsida.

Haglund förklarar också att Djurgården gör ett undantag och kommenterar uppgifterna eftersom det är viktigt att klubbens alla inblandade fokuserar på att klara det allsvenska kontraktet i stället för att fundera över framtida tränarlösningar.

”Vi har som sagt redan ett tränarpar”

På en rak fråga om Nebojsa Novakovic är ett namn för framtiden svarar Christer Haglund:

– Nej, det är det inte. Vi har som sagt redan ett tränarpar, och med Nebojsas klubbyte till AIK är det nog inte ett namn som kommer att dyka upp framöver heller.