Stenman nobbar Dif

”Vet inte vilka tränarna är”

Foto: Bildbyrån
FOTBOLL

Sportbladet har tidigare skrivit om Djurgårdens jakt på en ny vänsterback efter Jan Tauers avsked.

Hammarbys Emil Johansson och FC Groningens Fredrik Stenman är två önskeobjekt.

Men den senare nobbar.

– Jag är inte klar i Europa, säger Stenman till Sportbladet.

Fredrik Stenman säger att hans hjärta fortfarande klappar för Djurgården. Men någon återkomst redan nästa säsong blir det inte, trots att även holländsk media nu skriver om klubbens intresse.

– Nej, jag har egentligen ingenting att säga om det. Jag är inte klar i Europa, säger Stenman.

”Har gått tyngre i år”

Trots Groningens kräftgång i ligan så vill 26-åringen stanna. Klubben är en av årets besvikelser men Stenman är positiv.

– Jag trivs väldigt bra och det känns som vi har något på gång. Det har gått tyngre i år än tidigare men jag tror på det här.

Samtidigt har problemen varit ännu större för Djurgården. Klubben klarade det allsvenska kontraktet efter seger i den sista kvalmatchen mot Assyriska.

– Jag har sett många matcher faktiskt och det var tur att de klarade sig kvar. Men det blir nog bra för Dif framöver.

”Trodde det var en annan Banda”

Efter säsongen byttes hela den sportsliga ledningen ut och Lennart Wass och Carlos Banda tog över tränaransvaret. Stenman säger själv att han inte vet någonting om de två ledarna som vill ha honom till klubben.

– Jag trodde först att det var den Banda (Carlos kusin med samma namn) som spelat i Djurgården. Jag känner inte till dem alls. Men jag tror säkert att det ligger en tanke bakom att Djurgården värvade de två. Så måste det vara.