”Det är ett jädra snack”

Tobias Grahn i bråk med Dif-tränaren: ”Han har fel”

Foto: PPV
UPPVISAD PÅ LÄKTAREN Djurgårdstränaren Lennart Wass blev arg efter Tobias Grahns närkamp med Dif-målvakten Tommi Vaiho. Wass sprang längs med sidlinjen, viftade med kavajen och skrek. Det fick domaren Magnus Ahlsén att visa upp Dif-tränaren på läktaren för resten av matchen.
FOTBOLL

Trots ledningen fick Lennart Wass ett utbrott efter en Tobias Grahn-närkamp och visades upp på läktaren.

Efter segern kritiserar han Grahns tröjdragningar – men får rejält mothugg.

– Vad är det där för snack? Han har fel, det är en jädra massa spelare som drar i mig, säger Mjällbyspelaren.

Ledningsmålet var vackert, men Lennart Wass hann knappt fira det. I anfallet efter dök Tobias Grahn på en boll som Djurgårdsmålvakten Tommi Vaiho verkade vara först på.

När Grahn fick loss bollen ur Vaihoos grepp brast det för Djurgårdens tränare.

”Jag skäms alltså”

Han slet av sig kavajen, rusade från båset och sprang klagandes mot linjedomaren. Domaren Magnus Ahlsén vägrade acceptera tilltaget utan visade upp Wass på läktaren.

Tio minuter senare var matchen slut och Wass var skamsen.

– Jag skäms alltså. Jättedumt. Jag brukar vara lugn, men jag tyckte domaren var ojämn i dag. Och jag tycker i just den situationen att han (Vaiho) klockrent har händerna på bollen, säger han.

Wass tar avstånd från dårrusningen, men ger sig fortfarande på Ahlséns insats – och Tobias Grahns påstått fula spel.

– Det är möjligt att vi har lite tröjdragningar, men jag tycker att Tobias Grahn drog väldigt mycket i tröjan i några situationer. Och jag tycker att det fanns ett par farliga lägen när de klart och tydligt tog bollen med handen, säger han.

”Inte en frispark”

Tobias Grahn är tjurig efteråt.

Han tycker att Mjällby gav bort matchen, klantade sig, fumlade. Men tonen blir mer hånfull när han pratar om Lennart Wass kritik.

– Får jag dra mycket i tröjor? Ha! Jag har haft otroligt många spelare som har ryckt i mina tröjor de första åtta matcherna, säger han.

Har Wass fel?

– Jag vet inte vad han snackar om. Jag hade inte en frispark med mig på 90 minuter, jag skulle haft flera. Det där är ett jädra snack.