Dif-stjärnans krav: ”Måste förstärka”

Mikael Dahlberg vill se nya spelare i Dif för att stanna

Foto: Bildbyrån
Djurgården gör allt för att behålla Mikael Dahlberg. Men anfallarens krav är tydliga för att stanna: ”Vi måste förstärka”.
FOTBOLL

Djurgården gör allt för att behålla Mikael Dahlberg.

Men hans kontrakt går ut och skandinaviska klubbar är intresserade.

För att stanna i Dif vill han se förstärkningar.

– Vi har inte haft något bra år, så det krävs förstärkningar i truppen, säger Dahlberg till Sportbladet.

Mikael Dahlbergs kontrakt med Djurgården löper ut vid årsskiftet. Han har precis kommit hem från sin utlandssemester och har inte hunnit prata med nye tränaren Lennart Wass.

– Det har hänt så mycket på sistone i klubben. Jag ska sätta mig ned med Djurgården snart för att se vad de har tänkt sig, säger Dahlberg.

”Det finns klubbar som är intresserade”

Mikael Dahlberg säger att Djurgården vill att han förlänger sitt kontrakt. Men också att han får lyssna till andra klubbars erbjudanden och att det är något som han kommer göra.

– Det finns klubbar inom skandinavien som är intresserade. Och jag kommer lyssna på dem. Jag vet inte om jag stannar i Djurgården eller om jag flyttar, jag ska känna av läget och ta ett bra beslut.

”Vi måste förstärka”

Som flera andra av de etablerade spelarna i Djurgården har Mikael Dahlberg påverkats av de senaste årens maktturbulens. Det är inget som är positivt och för att stanna vill Mikael Dahlberg se ett enat Djurgården...och nya spelare.

– Det har varit turbulenta år men om alla i Djurgården drar åt samma håll finns det en jäkla kraft i föreningen alltså. Men vi har haft ett dåligt åt så det är klart att det behövs förstärkningar i truppen, säger Mikael Dahlberg.