”Menar de att jag är tjock?”

Turkisk klubb uppges följa Avdic – beskrivs som ”tung”

FOTBOLL

Denni Avdic har gjort succé i Elfsborg och hymlar inte med att han vill utomlands.

Tuskiska Trabzonspor uppges nu följa Avdic och Alexander Gerndt men upplever, enligt gunebakis.com.tr, Elfsborgs-anfallaren som ”lite tung”.

– Menar de att jag är tjock? Då måste de ha kollat på någon annan, säger Avdic till Sportbladet.

Enligt gunebakis.com.tr har förre turkiske landslagstränaren Senol Gunes, numera i Trabzonspor, följt Elfsborgs Denni Avdic och Helsingborgs Alexander Gerndt intensivt under hösten. 22-årige Avdic säger sig inte känna till intresset.

”Upplevs som lite tung”

– Jag har inte hört något om det. Jag kan inte så mycket om den turkiska ligan heller så det är svårt för mig att uttala mig, säger Avdic.

Gerndt ska finnas överst på klubbens önskelista men uppges vara för dyr. Därför har Trabzonspor istället vänt ögonen mot Avdic. Tidningen uppger dock att klubben ser en nackdel i Avdic mot kollegan Gerndt.

”Detta är en mycket bra fotbollsspelare som också kan avsluta på höga bollar, den enda nackdelen som anges i bilden är att han upplevs som lite tung”, skriver tidningen.

”Inte mig de följt”

En beskrivning som roar Avdic.

– Menar de att jag är tjock? Då kanske de har kollat på någon annan. Det kanske inte är mig de har följt. Det måste vara någon annan om det är en tung jävel, säger 22-åringen.

Anfallaren säger att det än så länge varit tyst från utlandet men påpekar att det fortfarande är lång tid kvar tills det internationella transferfönstret öppnar den 1 januari.

– Min dröm är att komma utomlands, gärna så fort som möjligt. Men jag får ta det som det kommer och det är inte mycket jag kan göra något åt. Vi får se vad som händer men jag vet inte så mycket i dag.

ARTIKELN HANDLAR OM