Milosevic aktuell som Bajentränare

1 av 2
Milosevic.
FOTBOLL

Hammarby letar efter förstärkningar på ledarsidan för att ersätta Thom Åhlund. De hetaste namnen är Per Apelgren och Zvezdan Milosevic.

– Vi har nog pratat om flera namn, kommenterar Hammarbys presschef Urban Rybrink.

Sedan Thom Åhlund lämnade Hammarby för en dryg vecka sedan har det saknats en assisterande tränare. Nu har de en ledarstab bestående av målvaktstränaren Lasse Eriksson, fystränaren Janne Mian och chefstränaren Tony Gustavsson. Dessutom hjälper Stefan Fredriksson, tränare för talanglaget.

– Tony har fått ta ett större ansvar för själva träningen än vad som var tänkt från början, säger Urban Rybrink.

Hammarby söker nu förstärkningar till tränarstaben. Enligt uppgifter till Sportbladet är de hetaste kandidaterna Per Apelgren, tidigare tränare i Väsby United, och Zvezdan Milosevic, tidigare i Assyriska. Den sistnämnde var även kandidat till det jobb som Tony Gustavsson fick.

Tony bestämmer

– Vi har nog pratat om flera namn. Men det behöver inte betyda att något kommer att hända snart. Det kan dröja ända till november innan det är klart. Viktigast är att det blir rätt person, säger Rybrink.

Men kan ni vara utan en assisterande så länge?

– Titeln assisterande tränare är inte det viktigaste. Det handlar om olika ansvarsområden inom det sportsliga. Sedan är det ingen kris personellt.

Huvudansvaret för anställningen har Tony Gustavsson även om vd Henrik Appelqvist håller i plånboken.

– Tony är chef för det sportsliga, säger Rybrink.

ARTIKELN HANDLAR OM