SKUMT, BAJEN

Här klär Hammarbys försvarare av sig naken

1 av 2
FOTBOLL

Strippande – endast täckt av lite lödder.

Så har du förmodligen aldrig sett Hammarbystjärnan José Monteiro, 27, förut.

– Morsan bara skrattade, men jag vet flera i laget som är avundsjuka, säger Monteiro med ett garv.

Åker Hammarby ned i superettan har i alla fall en av lagets spelare en B-plan utarbetad. José Monteiro de Macedo har tagit första steget in i MTV-världen genom att bjuda på sig själv ordentligt i videon till Linda Sundblads senaste singel ”To all my girls”.

– Nja, jag vet inte om det är en ny karriär direkt. Det var mest en kul och spännande grej. De ville ha en mörk, tränad kille, så jag ställde upp, säger José Monteiro.

Lite raklödder

Via gemensamma vänner fick han en förfrågan om att delta i Linda Sundblads video. Och det är mycket naket. Monteiro ses strippa av sig ett par hängselbyxor – till slut döljs han endast av lite raklödder.

– Jag var lite tveksam till en början. Men det är ju inte så farligt. Fast jag kommer aldrig att göra något som är mer naket än det där. Morsan bara garvade men jag har fått ganska många gliringar av killarna i laget.

Vem i laget har mest kul åt din raklödderdans?

– Simon Helg, han vill helst stå där själv i stället för mig. Han gillar MTV och sådant där. Men löddergrejen var inte mitt förslag, betonar han.

I dag möter Hammarby Malmö FF på bortaplan. Alla poäng är livsviktiga i Bajens kamp för ett nytt allsvenskt kontrakt.

– Men jag tänkte aldrig på att tacka nej av den anledningen, det här är en privat grej och kan inte relateras till fotbollen, säger Monteiro.