Sågar de egna lagkamraterna

”Går inte att hålla på så här”

FOTBOLL

Efter 0-2-förlusten mot Brage sågas nu Hammarbys insats under årets säsong av egna spelaren Fredrik Söderström.

37-åringen är tillbaka från skada och kräver nu att lagkamraterna lyfter sig rejält.

– Vi förtjänar inte att ligga högre upp än vad vi gör just nu, säger Söderström till klubbens hemsida.

Foto: BILDBYRÅN

Fredrik Söderström är återigen aktuell för spel när Hammarby härnäst ställs mot Öster efter inhoppet mot Brage. Inför matchen sågar nu 37-åringen lagkamraternas insats i förlustmatchen senast.

”Alldeles för dåligt”

– Det var alldeles för dåligt. Det håller inte, vi måste visa mycket mer aggressivitet och vilja. Även om det inte spelmässigt går så bra i alla matcher så måste vi i alla fall gå in i närkamperna – hela laget. Det går inte att hålla på som vi gjorde mot Brage, säger Söderström.

Mittfältaren säger också att laget har tur som fortfarande har chansen att utmana om en plats i nästa års allsvenska och inte förtjänar en bättre tabellplacering.

”Är extrem tur”

– Det är extrem tur. Men vi förtjänar inte att ligga högre upp än vad vi gör just nu, fast förhoppningsvis blir det annorlunda inför de sista matcherna så vi kan vara med och kriga om den där platsen hela vägen in. Men det får räcka nu med ha tur med andra resultat – vi måste själva se till att göra vårt jobb.

Inför sin egen förväntade comeback kräver 37-åringen nu att även lagkamraterna lyfter sig.

– Jag hoppas det blir reaktion så att det blir lite jävlar anamma. Nu räcker det med jojo-matcher, det får vara slut på det. Nu har vi dubbelt bränsle att gå på – förlusten senast och revansch att utkräva från hemmamötet med Öster. Jag är övertygad att vi kommer göra en stark match.