Turbulens i media stoppar Hallenius

”Vi har fått börja om”

FOTBOLL

Karusellen kring Linus Hallenius eventuella övergång från Hammarby till Genoa fortsätter. Trots nya förhandlingar under onsdagen finns det ingen överenskommelse mellan klubbarna.

– Vi var överens, men all den mediala turbulens som omgett affären har gjort att vi fått börja om, säger vd:n Åsa Sånemyr till klubbens hemsida.

Foto: scanpix

Genoa drog tillbaka sitt bud på Hallenius efter att Hammarby bekräftat affären till följd av en räcka uppgifter i media om detaljer i affären.

– Jag förstår att alla supportrar och samarbetspartners är frustrerade och irriterade över det som skett och jag hoppas kunna svara på de flesta frågor så småningom, men just nu ber jag om tålamod eftersom vi inte har en överenskommelse, säger Sånemyr.

Gick ut tidigt med information

Hon säger att klubbarna nu har fått börja förhandlingarna efter den ”mediala turbulensen”, och visar viss ånger över att Hammarby valde att gå ut med informationen tidigt.

– Det kan man diskutera nu med facit i hand, men samtidigt eftersträvar vi mer öppenhet och eftersom spekulationerna redan var igång så beslutade vi att vara öppna.

ARTIKELN HANDLAR OM