Hammarby värvar argentinare

”En tuff spelare med fin passningsfot”

Foto: SCANPIX
Luis Antonio Rodriguez har spelat i Djurgården.
FOTBOLL

Hammarby har värvat den argentinske mittfältaren Luis Antonio Rodriguez, 27, på en fri transfer.

– Det är en tuff spelare med fin passnings- och inläggsfot som kan spela både som vänsterback och vänstermittfältare, säger sportchefen Gustaf Grauers till klubbens hemsida.

Hammarby har gjort klart med sin fjärde värvning denna sommar. Klubben har värvat argentinaren Luis Antonio Rodriguez på en fri transfer.

– Det är en tuff spelare med fin passnings- och inläggsfot som kan spela både som vänsterback och vänstermittfältare. Nu är han här för att stärka laget först och främst under resten av säsongen, och vi har ensidig rätt att utnyttja option över 2013 såväl som 2014, säger sportchefen Gustaf Grauers till klubbens hemsida.

Kan göra fler värvningar

27-åringen har tidigare spelat för bland annat Djurgården (lån, 2010) och danska Aalborg. Han kommer nu närmast ifrån kazakstanska FC Sunkar. Hammarby utesluter inte att fler värvningar kan vara på gång.

– Eftersom skadeläget ser ut som det gör nu fortsätter vi att se oss om. Det är flera bitar som måste stämma, men vi hoppas kunna få in en spelare till innan transferfönstret stänger, säger Grauers.

ARTIKELN HANDLAR OM