”Jag skrattade när det kom upp på skärmen”

Besara gjorde mål igen

1 av 2
FOTBOLL

Nahir Besara blev hjälte mot Åtvidaberg.

Men Hammarbyspelaren spelade sjuk.

– Jag hukade över en soptunna och trodde att jag skulle spy, säger han.

Nahir Besara gjorde sitt första mål i derbyt mot Djurgården. Mot Åtvidaberg kom hans andra. Linus Hallenius gav Hammarby ledningen i den 22:a minuten och bara två minuter senare om tvåa.

Besar klippte till utanför straffområdet och bollen gick i stolpen och via ryggen på målvakten Henrik Gustavsson och sedan in i mål.

– Det är bara chansa och trycka till den, den satt perfekt. Jag skrattade när den kom upp på skärmen och att den gick i stolpen och ryggen. Ibland förtjänar man stolpe in, säger Besara till C Mores.

”Bara oflyt”

Åtvidabergs Månz Karlsson var inte lika nöjd.

– Det är bara oflyt egentligen, säger han.

Besara var petad senast mot Malmö FF, men fick chansen i startelvan igen mot Åtvidaberg.

– Jag fick en bra förklaring av Nanne. Även om man inte gillar det måste man vara professionell och göra det bästa för laget, säger Besara.

Besara byttes dock ut med 20 minuter kvar, efter matchen berättade han för Sportbladet att han mådde dåligt redan innan matchen och inte borde ha spelat andra halvlek.

– Ja, jag började känna det precis när matchen började. Jag kände illamående, och det släppte inte, det blev bara värre och värre. Jag tror aldrig jag varit så här illamående förut.

Hur kände du i paus?

– Där kände jag mig riktigt mig riktigt krasslig. När jag kom in i omklädningsrummet tog jag fram papperskorgen och la mig framför den. Jag trodde att jag skulle spy.

Hammarby vann med 2-1.