Läsarna hyllar Kalmar FF

Värdiga vinnare tycker de flesta

FOTBOLL

Sportbladet.se:s läsare hyllar Kalmar FF efter SM-guldet. I stort sett alla tycks vara överens om att rätt lag vann den här säsongen.

”Skönt att de ädladste medaljerna hamnat i rätt del av vårt avlånga land”, skriver till exempel signaturen Åff i Nerike.

Flest poäng, bäst målskillnad, flest mål gjorda, bäste målskytten i laget. Tja, egentligen var det bara när det handlar om insläppta mål som Kalmar FF inte var bäst. Inte så konstigt då kanske att våra läsare hyllar Kalmar FF efter klubbens första SM-guld. ”Varför vinner Kalmar FF guld? Jo för att man har den bästa truppen av alla lag, den bästa tränaren, det ödmjukastse spelarmaterialet och inga kaxpellar som i många andra lag, en förening som vet vad dom vill och vågar satsa på rätt sätt”, skriver R.Nilsson.

Vänta till 2009

Guldyran tycks dessutom ha spridit sig över hela Smålands folk, inte bara de som älskar fotboll.

”Jag är inte ett smack fotbollsfantast, men är jättestolt över attt vara smålänning och önskar er ett jättestort GRATTIS!!

Ni är bäst!!", skriver idalena.

Helmer passar på att påminna om att efter festen väntar vardagen igen och att det kommer en ny säsong 2009.

”Passa på att njuta nu för det kommer att dröja länge innan det händer igen. Utan nyckelspelare som t.ex. Victor Elm får ni det riktigt svårt nästa år. Men som sagt, stort grattis, för i år har ni verkligen förtjänat segern!”