Virus skakar MFF-truppen

Agon Mehmeti är ett frågetecken – Figueiredo är däremot sensationellt med mot Halmstad

FOTBOLL

Förra helgen bars Wilton Figueiredo ut på bår mot Gefle och det pratades om att han skulle bli borta i upp till sex veckor.

På söndagens träning körde han för fullt och är redo för måndagens match mot Halmstad.

Däremot härjar ett sjukdomsvirus i MFF-truppen som drabbat flera spelare.

Foto: bildbyrån
Figueiredo.

– Han har tagit det lugnt och känt styrkan komma tillbaka i benet och magnetröntgen visade ingen bristning. Så förmodligen var det en svår krampkänning han fick och han känner sig okej nu, säger tränare Roland Nilsson om Figueiredos skada till Sydsvenskan.

Viktigt för Malmö som annars varit sjukdomsdrabbat i veckan och som har flera sjukdomsfrågetecken inför morgondagens match.

– Vi har ett virus som härjar i truppen. Pontus Jansson har varit sjuk, Daniel Larsson har känt sig krasslig i veckan. Jiloan (Hamad) är sjuk nu och inte aktuell för spel mot Halmstad, Agon har ont i halsen och visst, han är ett frågetecken, säger Nilsson.

Hela truppen

Mehmeti är dock med i truppen som ser ut så här: Johan Dahlin, Dusan Melicharek, Ulrich Vinzents, Yago Fernandez, Daniel Andersson, Markus Halsti, Joseph Elanga, Ricardinho, Guillermo Molins, Wilton Figueiredo, Ivo Pekalski, Jimmy Durmaz, Rick Kruys, Miljan Mutavdzic, Muamet Asanovski, Daniel Larsson, Agon Mehmeti, Dardan Rexhepi.

ARTIKELN HANDLAR OM