Spelaren i krismöte med Malmö FF: Ord mot ord

FOTBOLL

MALMÖ. MFF-ledningen har diskuterat misshandelsanklagelsen med Alexander Nilsson, 18.

De avvaktar nu polisens utredning.

– Vad jag förstår står ord mot ord, säger klubbens vd Pelle Svensson.

Foto: Foto: BILDBYRÅN
Rolle Nilsson samtalade med spelaren i går.

Malmötalangen Alexander Nilsson – som i dag ber om ursäkt på klubbens hemsida – var enligt polisen kraftigt berusad när bråk uppstod utanför Hipp.

– Det är tråkigt. Klart att det inte är bra när det händer sådana saker. Samtidigt är det lätt hänt att det eldas på i tumultet, säger MFF:s ordförande Håkan Jeppsson.

Vad händelsen kan leda till för Nilssons situation i MFF beror delvis på vad polisutredningen och ett eventuellt åtal leder fram till.

Har pratat med Roland

I går på dagen, timmarna innan det stora guldfirandet skulle fortsätta med hyllningar på Stortorget, diskuterade ansvariga i klubben med Nilsson om det som skett.

– Från klubbens sida är det främst Roland Nilsson som har pratat med spelaren om händelsen, säger Pelle Svensson.

”En form av konflikt”

Aftonbladet sökte Malmös tränare Roland Nilsson för en kommentar i går kväll, men fick besked av hans fru att han inte svarade på frågor.

Varken Pelle Svensson eller Håkan Jeppsson ansåg i går att de hade tillräcklig kunskap om vad som hänt för att uttala sig mer precist.

– Jag känner inte till alla detaljer men det skedde efter en form av konflikt han hade i natt utanför en restaurang. Det är allt jag vet i nuläget, säger Pelle Svensson.

ARTIKELN HANDLAR OM