Gigantiskt intresse för Ibras återkomst

”Kunde jag inte drömma om”

FOTBOLL

I helgen släpptes biljetterna till Zlatans återkomst i Malmö. Intresset var jättestort och efter bara några timmar hade MFF sålt över 20 000 biljetter.

– Inte ens jag som kapitalist i näringslivet, kunde drömma om att det skulle bli så här stort tryck, säger ordföranden Håkan Jeppsson till Sydsvenskan.

Som väntat är intresset enormt stort för att få se Zlatan Ibrahimovics återkomst till Malmö. I helgen släpptes biljetterna inför träningsmatch mot Milan den 14 augusti och folk var verkligen beredda att vänta länge för att få en biljett.

Fick köa 3,5 timmar

Medlemmar och årskortsinnehavare fick chansen att köpa biljetter på lördagen och köerna fram till kassan var kilometerslånga skriver Sydsvenskan.

– Vi har räknat ut en snittid på 3,5 timmar, säger Malmö FF:s evenemangsansvarig Patrik Jandelin till Sydsvenskan.

Efter några timmar hade de sålt 20 000 biljetter till matchen.

Begärde 2500 kronor

Det var ett enormt tryck efter biljetterna och det blev en jobbig stämning i kön. Personer som precis hade köpt biljetter gick långt bak i kön och försökte sälja för 900 kronor styck. På blocket fanns det biljetter för 2500 kronor.

– Jag har aldrig varit med om att vi haft ett sådant tryck efter biljetter. Och tyvärr är det då svårt att få bukt med att det dyker upp biljetter till överpris, menar Patrik Jandelin.

På måndag kommer Malmö FF att släppa några tusen ståplatsbiljetter till allmänheten.