Biljetterna sålde slut – på bara 30 minuter

14 augusti gör ”Ibra” comeback i Malmö

FOTBOLL

I helgen släpptes de första biljetterna till Malmö FF:s träningsmatch mot Zlatans Milan. På måndagsmorgonen släpptes de allra sista biljetterna – gick åt i ett nafs.

Det var ett hårt tryck efter de sista biljetterna till den toppklassade träningsmatchen mellan Malmö och Milan. Efter bara 30 minuter hade alla kvarvarande  biljetter gått åt. Enligt Sydsvenskan så fick inte alla köande utanför biljettluckorna någon biljett och även de som skulle köpa biljetter online hade svårigheter att få tag i några biljetter. Allt på grund av de hårda tryck som blev.

Det blir 24 000 åskådare som kommer att få se Zlatan Ibrahimovic spela på ”hemmaplan” igen den 14 augusti.

Biljetter för 2500 på Internet

På måndagen skrev Sportbladet om det stora stora tryck som blev efter biljetterna. Det var medlemmar och innehavare av årskort till MFF:s matcher som fick första chansen att köpa biljetter till matchen.

– Vi har räknat ut en snittid på 3,5 timmar, sa Malmö FF:s evenemangsansvarig Patrik Jandelin till Sydsvenskan på måndagen.

Personer som hade köpt biljetter gick bakåt i kön och försökte säjla sina biljetter för 900 kronor styck. På Internet kunde man hitta biljetter för mer än det dubbla – 2500 kronor fanns det biljetter som kostade.

– Jag har aldrig varit med om att vi haft ett sådant tryck efter biljetter. Och tyvärr är det då svårt att få bukt med att det dyker upp biljetter till överpris, menade Patrik Jandelin.

ARTIKELN HANDLAR OM