MFF ger positivt besked om Mehmeti

”Där finns ingen synbar skelettskada”

FOTBOLL

Han bars ut på bår mot Falkenbergs FF.

Men Agon Mehmeti har fått positiva svar efter röntgen.

”Där finns ingen synbar skelettskada”, säger lagläkaren Pär Herbertsson till MFF:s hemsida.

För första gången den här säsongen fick Agon Mehmeti förtroende från start av tränaren Åge Hareide. Men anfallaren blev inte långvarig i Malmö FF:s bortamöte med Falkenbergs FF.

Efter knappt tio minuter fick han en målchans som han missade. I samband med den skadade sig 25-åringen. Mehmeti vred sig i smärtor och bars ut på bår.

– Det ser inte bra ut. Han fastnar med den där foten han avslutar med. Det där är inte roligt att se. Det luktar knäskada rejält, aj, aj, aj, sa C Mores expert Pelle Blohm.

Anfallaren har genomgått en röntgen och enligt MFF:s lagläkare Pär Herbertsson har han förmodligen klarat sig från en allvarlig knäskada.

”Ingen synbar skelettskada”

”Vi har gjort en slätrönten på Agons fotled, underben och knä och där finns ingen synbar skelettskada vilket är positivt. Utöver en slätröntgen har vi även genomfört en klinisk undersökning och det finns inte någon misstanke om främre korsband- eller sidoledbandskada. Vi kommer även genomföra en magnetundersökning på måndag för att säkerställa att det inte finns andra mjukdelsskador eller eventuellt mindre skador i skelettet”, säger läkaren.

Mötet mellan FFF och MFF slutade 3-3.