Rivalen vill värva Molins från Malmö FF

Foto: Bildbyrån
Molins har haft problem med skador.
FOTBOLL

Guillermo Molins dagar i Malmö FF ser ut att vara räknade.

– MFF har dragit tillbaka sitt kontraktsförslag, säger agenten Hasan Cetinkaya till Fotbollskanalen, som också kommer med uppgifterna att både AIK och Genclerbirligi är ute efter spelaren.

Guillermo Molins kontrakt med MFF går ut sommaren 2016. Klubben har tidigare sagt att de vill förlänga, men verkar nu ha tänkt om.

– Senast jag pratade med sportchefen Daniel Andersson meddelade han att styrelsen dragit tillbaka sitt kontraktsförslag som de hade lämnat ett tag tidigare. Det är såklart väldigt tråkigt och det signalerar att Malmö inte tror på honom, säger agenten Hasan Cetinkaya.

Det innebär att "Gische" kan skriva på för en ny klubb redan om tre veckor, och enligt Fotbollskanalen är både AIK och turkiska Genclerbirligi intresserade av att knipa spelaren gratis.

– Det är klart att andra klubbar följer utvecklingen och ser sin chans. Molins älskar Malmö FF och nummer ett är att förlänga, men om inte klubben vill så måste han se på andra alternativ, säger Cetinkaya.

"Vill se att han är okej innan vi fortsätter diskussionerna"

MFF:s sportchef Daniel Andersson menar dock att det inte handlar om någon tvekan om huruvida klubben vill ha kvar Molins eller inte.

Efter sin knäskada förra året gjorde han comeback i somras. Men under hösten har han återigen befunnit sig i Belgien för att plocka ut en skruv som han hade problem med, och kört rehab.

– Vi har sagt att vi vill se vilket skick han är i nu efter den här operationen innan vi vill diskutera en förlängning. Så det kan jag hålla med om. Vi ser gärna en fortsättning med ”Gische” i Malmö, men nu vill vi se att han är okej innan vi fortsätter diskussionerna, säger Andersson.