Prislappen på Bedoya var för låg

Nu kommenterar Örebro budet från Glasgow Rangers

Foto: Bildbyrån
Glasgow Rangers har lagt ett bud på Alejandro Bedoya, men Örebro vägrar släppa honom.
FOTBOLL

I går ville inte Örebro kommentera Sportbladets avslöjande om att klubben nobbat Glasgow Rangers bud på Alejandro Bedoya.

I dag bekräftar dem att de nobbat storklubben.

– Det var för lågt, säger Magnus Sköldmark till NA.

Alejandro Bedoya själv vill gå så fort som möjligt.

I dag kunde Sportbladet avslöja att Örebro nobbat ett bud från Glasgow Rangers på sin mittfältsstjärna Alejandro Bedoya. Men när Örebros ordförande Björn Åqvist gavs möjlighet att bemöta uppgifterna till Sportbladet i går kväll valde han att inte kommentera.

Nu bekräftar ÖSK

Men när uppgifterna bekräftades av Glasgow Rangers manager Ally McCoist i skotsk media valde också Örebros spelarförsäljningsansvarige Magnus Sköldmark att bekräfta.

– Ja, det stämmer. De har lagt ett bud som var för lågt. Det är en värdering vår klubb gjort, säger han till NA.

Bedoya vill gå nu

Alejandro Bedoya som har kontrakt till november vill helst gå redan nu i sommar.

– Så klart skulle en flytt till Rangers vara intressant. Det skulle kanske vara enklare för mig om någonting hände den här sommaren när det gäller att komma in i sitt nya lag, säger han till Daily Express och fortsätter:

– De vill ha ett högre pris, men Rangers är den enda klubb som jag vet har lämnat ett konkret bud.

"En av våra viktigaste"

Magnus Sköldmark menar att Örebros dåliga form och Bedoyas fina spel i sommar gör han värd mer än det som Glasgow Rangers lade fram.

– Vi tycker att hans framfart i allsvenskan – och inte minst amerikanska landslaget – höjt hans värde under sommaren. Sedan måste vi också väga in hur vår egen situation i allsvenskan ser ut. Bedoya är en av våra viktigaste spelare och då måste vi få betalt därefter om han ska lämna. Så fungerar branschen.

ARTIKELN HANDLAR OM