Hotad till livet

Västerås SK:s ordförande Anders Carlsson kritiserade Dalkurd – hotades till livet

FOTBOLL

Zlatans förre agent Anders Carlsson, numera ordförande i division 1-klubben Västerås SK, anklagade Dalkurd FF för att betala ut svarta löner. Nu hävdar Carlsson på sin blogg att han har mordhotats.

”Två personer kom till och med med dödshot mot mig och min familj” skriver Carlsson.

Anders Carlsson.

Det började med att Anders Carlsson anklagade de lokala konkurrenterna Syrianska IF Kerburan för att betala ut svarta löner. Så här skriver han på sin blogg:

”Min enda slutsats är att Syrianska måste betala ut enorma belopp svart. Detta bekräftas vidare av fd tränare och ledare som verkat i klubben”.

...och även Dalkurd anklagas

Anders Carlsson går sedan vidare och anklagar Borlänge-laget Dalkurd FF för att på samma sätt som Syrianska IF Kerburan göra sig skyldiga till ekonomisk brottslighet genom att betala ut svarta löner. Carlsson skriver:

”Dalkurd ägnar sig således också åt ekonomisk doping. De fuskar sig till framgångar”.

Anders Carlsson, som hävdar att han har granskat Syrianska och Dalkurds löneutbetalningar, har bett Svenska Fotbollförbundet att granska de berörda klubbarnas ekonomi. Han säger också att han kommer att komma med mer information i ärendet.

Carlsson och hans familj har mottagit dödshot

Anklagelserna mot Syrianska IF Kerburan och Dalkurd FF har inneburit tunga konsekvenser för Anders Carlsson:

”Två personer kom till och med dödshot mot mig och min familj. Signaturen ”Kurdforever” gick längst och där måste jag nog vända mig till polisen framöver” skriver Carlsson i sin blogg.

Fotnot: Sportbladet har förgäves sökt Anders Carlsson för en kommentar.