Ryktades till AIK – förlänger med ÅFF

Anton Tinnerholm stannar i Åtvidaberg

FOTBOLL

Han har ryktats vara på väg till AIK.

Men nu har Anton Tinnerholm skrivit på ett nytt ettårskontrakt med Åtvidaberg.

– ÅFF har något riktigt bra på gång, säger han till Corren.

Anton Tinnerholm

Anton Tinnerholm har imponerat den här säsongen. Den 22-årige ytterbacken har startat samtliga matcher och hans succé har inte gått obemärkt förbi. Han har ryktats vara på väg till AIK. Men nu har Tinnerholm skrivit på ett nytt avtal med ÅFF. Det nya kontraktet gäller till och med 2014.

– Det känns bra. Nu kan jag koncentrera mig fullt ut på fotbollen. Det har varit ett jäkligt bra år hittills för mig och för laget. ÅFF har något riktigt bra på gång och det känns bra att vara del av det även nästa år, säger Tinnerholm.

”Har prioterat defensiven”

– Jag har prioriterat defensiven och det har gått framåt. Det är både min förtjänst men även hans (tränaren Peter Swärdh) och lagets. Nu känns det ruggigt stabilt.

En förutsättning för att 22-åringen skulle förlänga med ÅFF var att kontraktet skulle innehålla en klausul, som innebär att Tinnerholm får lämna om Åtvidaberg får ett bra bud.

– Det är jättebra för ÅFF men även för Anton som får lugn och ro och kan jobba framåt. En viktig detalj som vi skrivit in är att han får ta klivet vidare i sin karriär om han vill, säger sportchefen Mats Karlsson till Corren.

ARTIKELN HANDLAR OM