Syrianskas nya smäll: ”Muskeln är helt av”

Dinko Felic kan missa större delen av hösten

Foto: Bildbyrån.
FOTBOLL

Syrianskas skadehelvete fortsätter. Dinko Felic, 27, befaras ha slitit av en hamstringsmuskel – och kan missa stora delar av höstsäsongen.

– Men jag hoppas att det bara är en muskelbristning, säger Felic som träffar en specialist i dag.

Sju spelare saknades inför matchen mot Norrköping i lördags. Ändå började Syrianskas tränare Özcan Melkmichel se ljuset i tunneln, då några av dem var på väg att komma tillbaka i spel.

”Muskeln är helt av”

Men då kom nästa smäll. Inte nog med att laget förlorade mot Norrköping (1–2) – Syrianska tvingades också byta ut Dinko Felic, Nahir Oyal och Rabi Elia på grund av skador. Felic drog till baksidan av låret, och är mest illa däran i Södertäljelagets nya skadetrio.

– Jag har fått resultatet från magnetröntgen och den säger att en av hamstringsmusklerna är av helt. Men det är nåt som inte stämmer, vår kiropraktor säger att jag är för stark för att den ska kunna vara helt av, så jag hoppas att det bara rör sig om en muskelbristning, säger Dinko Felic.

Kan vila sex veckor

Oavsett hur allvarlig skadan är kan Syrianska räkna bort sin norske anfallare till matcherna mot Trelleborg och Häcken, och skulle en av hamstringsmusklerna, semimembranosus, i lårets baksida vara av väntar sex veckors vila innan Felic kan börja träna igen.

Ska träffa specialist

– Jag och Jimmie (Daoud, Syrianskas kiropraktor) ska träffa en specialist i morgon (läs: i dag) och få ett till utlåtande. Symptomen stämmer inte för att muskeln ska vara trasig, säger Felic.

ARTIKELN HANDLAR OM