Melkemichel rasar mot domarna

FOTBOLL

Syrianska föll tungt med 1–2 mot IFK Norrköping.

Efteråt var hemmalagets manager Özcan Melkemichel rasande mot domarteamet som tillät ”Pekings” 2–0–mål.

– Det har hänt alldeles åt helvete för mycket sådana här grejer för att vi ska hela tiden acceptera det här, säger Melkemichel till C More.

Mötet mellan Syrianska och IFK Norrköping avgjordes med kvarten kvar. Då gjorde Imad Khalili 2–0 till bortalaget i en tilltrasslad situation.

IFK:s Andreas Johansson lyfte in bollen i vänstra delen av straffområdet och Christoffer Nyman nickade in den framför mål.

Där tacklade David Wiklander ner Syrianskas Rabi Elia och Khalili kunde peta in 2–0.

C Mores expert Tony Gustavsson tyckte att Syrianska skulle haft frispark i den situationen.

– Det är en arm och liten knuff involverad där. Det är en frisparkssituation där Syrianska bör få frispark, där det är för mycket armar involverat från Norrköping–spelare. Det ser definitivt ut som en frisparkssituation, säger han.

En dryg minut nickade Robert Massi in reduceringen 2–1. Syrianska försökte sedan lyfta in bollar i boxen och skapa tryck för att få till en kvittering, men lyckades aldrig.

”Hela jävla tiden”

Efteråt slutsignalen rasade Syrianskas manager Özcan Melkemichel mot Norrköpings 2–0–mål.

– Vi gör ingen bra match eftersom vi inte spelar på det sättet som vi vill. Jag är inte nöjd med spelet i sig. Vi får inte igång någonting och är tvungna att spela på det här sättet. Sedan vill jag se repris på det andra målet, det är horribelt, säger Melkemichel till C More.

– Det är inte klart att det ska var frispark, det ska vara frispark. Det har hänt alldeles åt helvete för mycket sådana här grejer för att vi ska hela tiden acceptera det här. Det går inte, och det är hela tiden. Det är hela jävla tiden. Det är solklart.

Hansson hånades

Enligt C More fick domaren Martin Hansson ta emot glåpord från supportrarna på Syrianskas läktare.

IFK Norrköping är ny femma i allsvenskan efter tre poäng i kväll. Syrianska är på 13:e plats, två poäng före Gefle.

Om Gefle vinner mot Häcken är Syrianska på kvalplats.

FAKTA

Syrianska FC–IFK Norrköping 1–2 (0–1)

0–1 Lars Krogh Gerson (2), 0–2 Imad Khalili (75), 1–2 Robert Massi (76).

Varningar, Syrianska FC: Haris Skenderovic. IFK Norrköping: Bobbie Friberg Da Cruz.

Domare: Martin Hansson, Holmsjö.

Publik: 1 878.

Syrianska FC (4–5–1): Dejan Garaca – Suleyman Sleyman, Haris Skenderovic, Rabi Elia, Alexander Michel – Besim Kunic (Labinot Harbuzi 59), Louay Chanko, Dinko Felic, Johan Arneng (Robert Massi 73), Yussuf Saleh – Admir Aganovic (George Mourad 74).

IFK Norrköping (4–4–2): David Nilsson – Bobbie Friberg Da Cruz, Marcus Falk Olander, David Wiklander, Nikola Tkalcic – Martin Smedberg Dalence, Andreas Johansson, Lars Krogh Gerson, Christopher Telo (James Frempong 88) – Gunnar Heidar Thorvaldsson (Imad Khalili 72), Christoffer Nyman (Joonas Tamm 89).

ARTIKELN HANDLAR OM