”Nu väntar 3 veckors ledighet”

Fasth caddie skriver dagbok från US Masters

SPORTBLADET

Avslutade andra varvet med tre par i morse. Vädret har slagit om helt och plötsligt skiner solen från en klarblå himmel och banans fantastiska blomsterprakt kommer till sin rätt.

Jesse bär bagen åt Niclas Fasth - och skriver dagbok på aftonbladet.se och ontour.nu.  

Spelare, caddies, publik och TV-tittare får äntligen chansen att njuta av en fantastiskt vacker golfbana under finalvarven. Niclas tränade några timmar innan vi packade ihop infor hemresan, nu väntar 3 veckors ledighet innan det är dags igen.

Jag bilar ner i kväll till Miami för 2-3 lata dagar på beachen innan jag åker hem till Strängnas efter 12 veckor i resväska. Tvillingsyrrans lilla Moa skall minsann få leka med sin kära morbror igen, hoppas att hon inte glömt mig bara...

Risk för P-greener

Räknar kallt med att Björn, greenkeepern på Strängnäs Golfklubb, kan presentera greener i klass med dessa när jag kommer hem. Jag lär nog tillbringa hela dagarna på golfbanan under ledigheten, jag har snappat upp en del på rangen som självklart måste testas. Det är väl tyvärr risk för p-greener hemma men jag skall ner några dagar till Göteborg för att spela golf och där har väl greenklipparna hunnit ut hoppas jag?

ARTIKELN HANDLAR OM