Tiger Woods: "Det var blod överallt"

Golfstjärnan om den utslagna tanden

1 av 5
SPORTBLADET

I förra veckan fick Tiger Woods en tand utslagen när han firade flickvännen Lindsey Vonns historiska seger i världscupen.

Nu berättar golfstjärnan om vad som hände.

– Det var en olyckshändelse. Och ja, det var blod överallt. Men allt är bra nu, säger han enligt Washington Post.

Tiger Woods, 39, och Lindsey Vonn, 30, är kanske idrottsvärldens mest kända par. I förra veckan när Vonn tog sig 63:e världscupseger och slog Annemarie Moser-Prölls rekord var pojkvännen Tiger Woods på plats till Vonns förvåning.

– Jag visste inte att han skulle komma. Det var viktigt för honom att vara med mig och familjen en sådan här dag, sa Vonn till Reuters.

"Blod överallt"

Woods blev dock en tand fattigare när golfstjärnan blev träffad av en kamera.

– Vid en kalabalik bland fotograferna vid prisceremonin i Italien var det en medieperson med en videokamera på axeln som knuffade och trängde sig mot scen. Han vände sig om och träffade Tiger över munnen med kameran. Tigers tand bland blev utslagen som följd, sa Woods agent mark Steinberg enligt The Guardian då.

Nu har Woods själv berättat vad som hände och varför han fick gå med en stor glugg i munnen i ett par dagar. Tanden är nu dock tillbakasatt.

– Fotografen flyttade sig och jag träffades av kameran. Det var en olyckshändelse. Och ja, det var blod överallt. Men allt är bra nu, säger han enligt Washington Post.

ARTIKELN HANDLAR OM