Uppgift: Tiger kan inte ens sitta upp

Läget förvärrat för stjärnan – agenten rasar

SPORTBLADET

Tiger Woods tillstånd är försämrat.

Nu kommer uppgifter om att golfstjärnan knappt kan röra sig.

”När han åker bil sitter han på ett säte helt tillbakalutad. Tragiskt”, skriver golfjournalisten Robert Lusetich på Twitter.

Tiger Woods karriär kan vara över.

39-åringen har ryggopererats tre gånger på 19 månader och erkände nyligen att han är idrottsinvalid.

– Jag har ingenting att se fram emot, inget att bygga mot. Var är ljuset i slutet av tunneln? Jag har ingen aning, sa Woods i december.

”Tigers tillstånd är tragiskt”

Nu uppges läget vara förvärrat för golfstjärnan.

Ansedda Twitter-kontot Secret Tour Pro skriver att Woods ”bara kan gå 30-45 minuter om dagen, inte kan sitta på stolar och spenderar mestadels av dagarna sängliggandes”.

Även golfjournalisten Robert Lusetich skriver om det smärtsamma läget. Han skriver att den senaste operationen inte gick som planerat.

”Runt 90-95 procent av alla ländryggadiskektomier – likt den Tiger hade – går bra. Han hade otur”, skriver Lusetich på Twitter.

”Jag säger inte att karriären är över, men det finns inga planer på en comeback”, fortsätter han.

Och att tillståndet är allt annat än bra för Tiger Woods, fyller även Lusetich i.

”Jag har fått höra att Tiger Woods tillstånd har försämrats. Han kan inte röra sig, får ont av att sitta. När han åker bil sitter han på ett säte helt tillbakalutad. Tragiskt”, skriver golfjournalisten.

Agenten rasar

Tiger Woods agent Mark Steinberg rasar dock mot de senaste uppgifterna om sin klient.

– Twitteruppgifterna om Tigers hälsa är löjliga och absolut inte sanna. Det är hemskt att någon kan hitta på ett rykte och att det blir behandlat som en nyhet, säger Steinberg i ett pressmeddelande.