”Ni gör mig stolt att vara svensk”

Svenska folket hyllar hjältarna

SPORTBLADET
Foto: LASSE ALLARD
Svenska folkets hyllningar till det svenska handbollslandslaget strömmade i går in efter vinsten i EM-finalen mot Tyskland.

Så roligt att Vranjes kom in i matchen!! Strongt av Lövgren att resa sig upp efter smällen... Man kände riktigt hur ont det gjorde. Handbollslandslaget förgyller Sverige.

Maria

EM-GULD! EM-GULD! Ni är större än både fotbolls- och hockeylandslaget. Tack för kanonunderhållning, jag fattar inte hur ni orkar. Ligga under i en EM-final och sedan bara resa sig och visa hur handboll ska spelas. Det är så otroligt kul att se. Jag hoppas på VM-guld nästa år.

Roger

NI ÄR BÄST!!! Tack för underbar underhållning!! Nya hjältar varje match, vilken laginsats!!!! Det gjorde ont i hjärtat när ni lämnade Göteborg, hoppas vi får se er här snart igen! Längtar till VM...

Eva

Av allt jag sett i Globen, och det är mycket, var detta det absolut bästa, Staffan Olsson är gud!

Ludde

Om inte detta underbara landslag vinner Bragdmedalj så är det pinsamt.. Tack Landslaget för ett underbart EM. Tack speciellt till Gentzel, du e för bra... Festa nu sönder er och lev livet det är ni värda.

Hedborg

Vilket lag, vilken moral, vilken glöd och vilka MÄN!!! Inget kan bryta ned det här fantastiska Järn-Gänget, inga tyska ojustheter, inga domarmisstag. Jag är full av beundran för vårt mest fanatstiska landslag genom tiderna. En lektion i vinnarinstinkt till HELA Sverige och resten av Europa. GRATTIS!!!

Jonas

Tack för fantastiska högtidsstunder igen och denna gång är det med ett stänk av vemod för att festen är över. Ni alla i Sveriges bästa, roligaste och trevligaste landslag festar ordentligt inatt - Ni var värda all denna otroliga matchpublik i Skandinavium och Globen Grattis och tack.

Ulla i Enköping

Det var den bästa matchen jag någonsin sett! Den hade ju allt utvisningar, överläge,underläge och så klart ett gott slut! GRATTIS BENGAN BOYS!

Gurrepurre

Ljubo är störst. Handbollslandslaget gör mig stolt att vara svensk. Ni är bäst.

Crille

Grattis till EM-guld 2002!! Har tittat på alla matcher som Sverige har spelat & dom har spelat jätte bra tycker jag! Det har varit spännande. Ni var jätte bra på planen!!! Jag vill hälsa till Stefan Lövgren & Martin Boquist & Johan Petersson ni är verkligen jätte bra! Ha en bra kväll önskar jag er! Puss & kram till er!

Emma

Först och främst: Tack! Tack för en underbar turnering. Tack för att ni är så goa. Tack för att ni spelar så roligt. Tack för att ni spelar så BRA! Tack för den bästa match i handboll jag (och många andra med mig) någonsin sett. Tack för ett underbart EM-guld! Men också... Jag förväntar mig nu att se er ta guld igen nästa år. Inte vilket guld som helst utan Bragdguldet! För jädrar vad ni förtjänar det efter det här! En sådan här dag är jag glad över att kalla mig svensk (trevligt att se ärligt spel), att kalla mig före detta handbollsspelare och framför allt... att kalla er mina landsmän! Må ni spela länge än och minst lika succeartat!

Stefan Karlsson

Fotnot: Samtliga inlägg på sidan hämtade från aftonbladet.se