”Säsongen är över för mig”

Skurus stjärna är gravid

SPORTBLADET

Skuru IK:s turkiska motståndare i Europacupen kommer inte.

Därmed kan Anna Ljungdahl-Rapps säsong vara över.

- Jag kan ha spelat min sista match på ett tag, säger lagkaptenen.

Foto: LENNART MÅNSSON/BILDBYRÅN
Anna Ljungdahl-Rapp (till höger), en av Skurus nyckelspelare, är gravid och har sannolikt spelat sin sista match för säsongen.

Det turkiska handbollslaget Kastamon kommer inte till spel mot Skuru IK i den tredje omgången av Europacupen. Båda matcherna skulle ha spelats i Sverige i trettonhelgen och det är oklart om matcherna kommer spelas vid ett senare tillfälle.

- De har inte fått tag på flygbiljetter och kommer inte i helgen. Kanske blir det av nästa helg. Deras inställning är väldigt oseriös för att spela i Europacupen. Vi borde vinna på walk over, säger Anna Ljungdahl-Rapp.

"Det känns konstigt"

Skurus mesta spelare har nyligen meddelat sina lagkamrater att hon är gravid i tolfte veckan och kommer inte spela några fler matcher i år.

- Det känns konstigt men väldigt roligt. Det skulle inte vara några problem rent fysiskt att spela ett tag till. Men jag kommer inte kunna vara med i slutspelet så då tycker jag det är bättre att spela in de andra i laget. Så om inte turkiskorna kommer så har jag spelat min sista match på ett tag.

Johanna Garå

ARTIKELN HANDLAR OM