Ett ögonblick…

Staffan Olsson, 40

SPORTBLADET

?som blev bestulen på sina personliga grejer på väg hem från ligadebuten för Ademar Leon i Spanien.

Staffan bestulen.

- Det var i torsdags eftermiddag. Vi hade spelat i Alicante på onsdagen och jag stod och väntade utanför hotellet på en spanjor som skulle köra mig till flygplatsen. En kille kom fram och frågade och pekade. Jag skulle visa honom och tog ett par steg från mitt bagage för att peka. När jag vände mig om var mitt handbagage borta. En klassisk gammal fint.

Vad hade du i bagaget?

- Pass, biljetter, stora delar av plånboken och min dator. Det jobbiga är datorn då jag hade allt om mitt företag i den.

Vad händer nu?

- Jag ska åka ner på onsdag eller torsdag för att vara kvar de sista fyra veckorna till serien är slut. Det blev någon dag försenat då jag måste vänta på ett nytt pass.

Annars var det en lyckad debut mot Altea (seger 31-22)?

- Nja, det blev lite överdrivet. Det kändes sådär. Jag var med i bortåt 20 minuter och hann med det mesta: mål, assist, bli utvisad och kasta bort någon boll.

Till sist: vad önskar du dig mest av allt just nu?

- Kan man önska att något skulle vara ogjort skulle det vara att inte bli bestulen. Men annars önskar jag en trevlig visit i Spanien tillsammans med familjen som kommer ner i tio dagar. Det blir lite halvsemester.

Johan Flinck

ARTIKELN HANDLAR OM